Pagament Segur

Quins són els nostres maneres de pagament?
Anewstate.com li proposa el pagament en línia amb targeta de crèdit: Visa, Mastercard, Paypal i transferència bancària. En el cas de pagament amb targeta, aquesta ha de ser espanyola.


Són realment segurs els pagaments amb targeta?
Jsoler.cat es pren molt seriosament la seguretat dels pagaments i de la confidencialitat de les dades que ens comunica. Per això, www.jsoler.cat utilitza una manera de pagament encriptat SSL (Secure Socket Layer) que garanteix l'encriptació de les seves dades bancàries en el moment en què circulen per la xarxa, és a dir que són totalment encriptades perquè no puguin ser llegits.
Pot comprovar que l'operació és segura perquè en el seu navegador apareix el símbol d'una cadena. La transacció s'efectua a través del sistema de pagament en línia E-Commerce del banc la Caixa amb el qual estem associats, i que és l'únic a disposar de les dades bancàries que ens comunica en el moment del pagament.
En introduir el seu número de targeta per efectuar les seves compres, en realitat el que fa és transmetre directament les seves dades bancàries al nostre banc, La Caixa, que els registra en el seu servidor, altament segur. Aquestes dades no transiten per cap intermediari, ni tan sols a brandland.es, i tampoc els conserva nostre prestatari tècnic.


Són realment segurs els pagaments amb PayPal?
PayPal és la forma ràpida i segura de pagar a Internet.
Pot pagar fàcilment les seves compres amb la targeta de dèbit, la targeta de crèdit o el compte bancari a través de PayPal

    
PayPal és segur: PayPal emmagatzema amb seguretat la seva informació financera i la protegeix amb sistemes de seguretat i de prevenció de frau líders del mercat. És més, els seus detalls financers mai es comparteixen amb el venedor.
    
PayPal és ràpid i senzill: no haurà de introduir les dades de la seva targeta o el seu compte bancari per pagar. Només necessitarà la seva adreça de correu electrònic i una contrasenya.
    
PayPal és flexible: vostè tria com pagar: targeta de dèbit, targeta de crèdit o compte bancari.


Quan pot ser rebutjada la meva targeta?
La targeta pot estar caducada. Comproveu que la targeta no excedeixi la data de validesa.
La targeta pot haver arribat l'import límit permès per efectuar compres. Comprovi amb el seu banc que la targeta no hagi excedit l'import límit.
Les dades introduïdes són incorrectes. Comprovar si hi ha emplenat correctament tots els camps obligatoris.
 
Com puc fer meva compra mitjançant transferència bancària?
Haurà fer una transferencai bancària al número de compte xxx de La Caixa, recordi indicar en la transferència el seu nom, el cognom i el número de comanda. Quan es rebi el cobrament de la transferència (2 a 3 dies) procedirem a tramitar la seva comanda.

 
Com puc fer la meva compra via contra reemborsament?
Haurà de marcar a la comanda aquest forma de pagament i podrà escollir entre dues maneres d'enviaments;

- Enviament a domicili en el qual la nostra agència de transports gestionarà el cobrament de la comanda
- Enviament a botiga, en aquest cas s'abonarà la comanda en el magatzem seleccionat.

En el cas d'enviament a botiga, la comanda haurà de pagar en no més de 7 dies.