Enviaments & Devolucions

On puc rebre la meva comanda?
Vostè podrà rebre la seva comanda a l'adreça que ens indiqui o bé a la botiga que desitgi (enviament gratuït) sempre que es trobi a la Península i Balears.

Quin és el preu i el termini de lliurament de la meva comanda?
Els terminis de lliurament depenen del tipus d'enviament seleccionat:
Enviaments estàndard a domicili: entre 1-3 dies laborals. Els costos d'enviament són els estipulats en el moment de la compra.


Com puc assegurar-me haver realitzat correctament la compra?
Un cop hagi fet la seva comanda i realitzat el pagament, vostè rebrà un email de tramitació de comanda. En el cas que no ho rebés, li recomanem que comproveu que aquest no ha estat remès a la safata de correu brossa. Si finalment no l'ha rebut, li recomanem que es posi en contacte amb el nostre departament d'atenció al client trucant al o a través de l'adreça de correu electrònic info@jsoler.cat

 

En el cas que vostè hagi triat el lliurament a domicili, en el moment en què la seva comanda surti del nostre magatzem, rebrà un correu electrònic de seguiment de comanda, amb un tracking number i el link a la pàgina web de l'empresa transportista . L'empresa transportista es posarà en contacte amb vostè 24 hores abans del lliurament, mitjançant un sms, per concretar la data i l'adreça de lliurament, així com per informar de la possibilitat de realitzar modificacions del lliurament.
 
Per a qualsevol consulta al respecte del lliurament, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre departament d'Atenció al client trucant al oa través de l'adreça de correu electrònic info@jsoler.cat


En el cas que hi hagi triat la recollida en botiga, li comunicarem l'arribada de la seva comanda a través d'un correu electrònic, disposant de 15 dies per recollir-lo. Per això, haurà de presentar el nombre de comanda corresponent i el DNI (que pot ser el del comprador o una altra persona que hagi elegit).
Recordeu que no cal fer cua a la caixa per recollir la seva comanda, demani'l directament a qualsevol venedor.

Què passa si ningú pot rebre la comanda en el moment del lliurament?
Per a les entregues a domicili, en cas d'absència, el transportista deixa una notificació de pas amb indicació de la següent passa pel seu domicili. El Client pot trucar al transportista per fixar una nova data de lliurament. Al cap de tres vegades, el paquet es quedarà esperant en una agència més propera a l'adreça d'enviament facilitada.